המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים סלרי קצוץ וחומוס.
מוסיפים 6 וחצי כוסות מים רותחים ו-2 כפות מרק תיבול עוף (אפשר מרק בטעם עוף פרווה). מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 45 דקות.
מניחים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם כפית קטנה של מרק תיבול עוף ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ועגבניות. מוסיפים כף כורכום וכפית של ג'ינג'ר ומעבדים לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת העגבניות ואת העדשים למרק ומבשלים עוד 50 דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות.
לפני ההגשה מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1