דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה (משי) מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה (משי) מרוקאי

מרק חרירה (משי) מרוקאי

(0)
145 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מרק קטניות ובשר עשיר במיוחד וטעים להפליא

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר מס' 2 חתוך לקוביות (כמות וסוג הבשר לבחירתכם- עדיף עם מעט שומן)
1  כוס
גרגירי חומוס
1  כפית
אבקת אפייה
0.75  כוס
עדשים
2 
בצלים קצוץ
2 
עגבניית שרי מגוררות על פומפיה
3  גבעולים
סלרי קצוצים
0.5  זר
כוסברה קצוצה
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כוס
אטריות ביצים דקות 200גרם למרק
3  כפות
קמח לבן
0.5  כוס
מים
0.25  כוס
מיץ לימון סחוט למיץ
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כורכום
0.25  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

145 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים עם 1 כפית אבקת אפיה, מוסיפים את החומוס ומבשלים כרבע שעה, כדי שהקליפה תעוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשפוך את המים ולשטוף את החומוס.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את השמן ולטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. להוסיף את העגבניה המגוררת לערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף מים עד שלושת רבעי הסיר, כשמגיעים לרתיחה להוסיף את החומוס, העדשים והסלרי וממשיכים לבשל. להוסיף גם את התבלינים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שעה של בישול או עד שהחומוס והעדשים התרככו, להוסיף את הכוסברה, פטרוזיליה והאיטריות ומבשלים עוד כעשר דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר שהאיטריות התבשלו להוסיף את הקמח שמעורבב עם מים בזרם קל תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים ומבשלים עוד כעשר דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את מיץ הלימון, לערבב ולהוריד מהאש.
מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 1 מתוך 7

מרתיחים מים עם 1 כפית אבקת אפיה, מוסיפים את החומוס ומבשלים כרבע שעה, כדי שהקליפה תעוף.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 2 מתוך 7

לשפוך את המים ולשטוף את החומוס.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 3 מתוך 7

לשים את השמן ולטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. להוסיף את העגבניה המגוררת לערבב.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 4 מתוך 7

להוסיף מים עד שלושת רבעי הסיר, כשמגיעים לרתיחה להוסיף את החומוס, העדשים והסלרי וממשיכים לבשל. להוסיף גם את התבלינים.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 5 מתוך 7

לאחר שעה של בישול או עד שהחומוס והעדשים התרככו, להוסיף את הכוסברה, פטרוזיליה והאיטריות ומבשלים עוד כעשר דקות.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 6 מתוך 7

לאחר שהאיטריות התבשלו להוסיף את הקמח שמעורבב עם מים בזרם קל תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים ומבשלים עוד כעשר דקות.

מרק חרירה (משי) מרוקאי

שלב 7 מתוך 7

להוסיף את מיץ הלימון, לערבב ולהוריד מהאש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • קטניות
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עוף צח עם כרמזלך

    מרק עוף צח עם כרמזלך

    160 דקות בינוני
  • מרק תירס תאילנדי מעולה!

    מרק תירס תאילנדי מעולה!

    60 דקות קל
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני
  • מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    מרק עדשים טורקי - לנטגיקס

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים