דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק יוגורט ותרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק יוגורט ותרד

מרק יוגורט ותרד

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: שלומיתו
מרק עם טוויסט: יוגורט, תרד ובורגול ושמנת מתוקה עם נגיעות של צ'ילי ונענע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
120  גרם
בורגול
900  מיליליטר
מים
150  גרם
תרד קצוץ
1  כפית
מלח
1 
ביצה
300  גרם
יוגורט
300  גרם
שמנת מתוקה
1 
בצל קצוץ
2  כפות
שמן זית
1  כף
נענע יבשה שבורה
1 
פלפל אדום חריף קצוץ
1  כוס
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    משרים בסיר את הבורגול עם כוס מים אחת במשך 10 דקות.
  • שלב 2

    10 דקות
    יוצקים את שארית המים ומבשלים 10 דקות או עד שהבורגול מוכן. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים את התרד ומבשלים 10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    טורפים את הביצה עם היוגורט ועם השמנת המתוקה ויוצקים בהדרגה לתוך המרק תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל, הצ'ילי והנענע בשמן הזית עד שהבצל נהיה שחום ופריך ומוסיפים חצי מהכמות למרק.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומקשטים עם השמנת החמוצה.
מרק יוגורט ותרד

שלב 1 מתוך 6

משרים בסיר את הבורגול עם כוס מים אחת במשך 10 דקות.

מרק יוגורט ותרד

שלב 2 מתוך 6

יוצקים את שארית המים ומבשלים 10 דקות או עד שהבורגול מוכן. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.

מרק יוגורט ותרד

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את התרד ומבשלים 10 דקות.

מרק יוגורט ותרד

שלב 4 מתוך 6

טורפים את הביצה עם היוגורט ועם השמנת המתוקה ויוצקים בהדרגה לתוך המרק תוך כדי ערבוב מתמיד.

מרק יוגורט ותרד

שלב 5 מתוך 6

מזהיבים את הבצל, הצ'ילי והנענע בשמן הזית עד שהבצל נהיה שחום ופריך ומוסיפים חצי מהכמות למרק.

מרק יוגורט ותרד

שלב 6 מתוך 6

יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומקשטים עם השמנת החמוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים