דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק כרישה ודלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק כרישה ודלעת

מרק כרישה ודלעת

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל לין
מרק ירקות עשיר ומלא בטעמים, שימלא את הבית בריח מעולה שעושה חשק לארוחה חורפית ומחממת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בצל קצוצים
5 
גזר קלופים, חתוכים לרוחבם
250  גרם
דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות
3 
כרישה שטופות וקצוצות
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  עלה
עלה דפנה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
קינמון טחון
2  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן בסיר גדול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הכרישות, הגזר והדלעת, ובוחשים כל הזמן בכף עץ כדי שלא יישרף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את רוטב הסויה, ליטר מים חמים ואת עלה הדפנה, ומתבלים בקינמון, במלח ובפלפל.
  • שלב 4

    60 דקות
    מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים חצי מכמות הירקות ומרסקים בבלנדר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחזירים לסיר את המחית, מערבבים ומגישים.
מרק כרישה ודלעת

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל בשמן בסיר גדול.

מרק כרישה ודלעת

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הכרישות, הגזר והדלעת, ובוחשים כל הזמן בכף עץ כדי שלא יישרף.

מרק כרישה ודלעת

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את רוטב הסויה, ליטר מים חמים ואת עלה הדפנה, ומתבלים בקינמון, במלח ובפלפל.

מרק כרישה ודלעת

שלב 4 מתוך 6

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.

מרק כרישה ודלעת

שלב 5 מתוך 6

מוציאים חצי מכמות הירקות ומרסקים בבלנדר.

מרק כרישה ודלעת

שלב 6 מתוך 6

מחזירים לסיר את המחית, מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים