דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק סולת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק סולת

מרק סולת

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
טוויסט על מרק הסולת המרוקאי. מרק סולת עם עגבניות מגוררות, סלרי וכוסברה, שכולו בריאות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן תירס
3 
בצל קצוצים
1  כוס
כוסברה קצוצה גס
1  כוס
סלרי קצוץ גס
2 
עגבנייה מגוררות בפומפיה
1  כפית
רסק עגבניות
0.5  כפית
פלפל לבן
1  קורט
מלח
0.5  כפית
כורכום
0.75  כוס
סולת
2.5  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר מחממים שמן, ומטגנים בצלים, כוסברה וסלרי עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות ורכז עגבניות, מתבלים בפלפל, מלח וכורכום ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הסולת: שופכים אותה למרק תוך כדי ערבוב מתמיד שלו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את הסיר, ומבשלים כעשר דקות. מדי פעם מרימים את המכסה ומערבבים, למניעת גושים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכבים את האש, ממתינים מספר דקות ומגישים.
מרק סולת

שלב 1 מתוך 6

בסיר מחממים שמן, ומטגנים בצלים, כוסברה וסלרי עד להזהבה.

מרק סולת

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים עגבניות מרוסקות ורכז עגבניות, מתבלים בפלפל, מלח וכורכום ומערבבים.

מרק סולת

שלב 3 מתוך 6

מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

מרק סולת

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הסולת: שופכים אותה למרק תוך כדי ערבוב מתמיד שלו.

מרק סולת

שלב 5 מתוך 6

מכסים את הסיר, ומבשלים כעשר דקות. מדי פעם מרימים את המכסה ומערבבים, למניעת גושים.

מרק סולת

שלב 6 מתוך 6

מכבים את האש, ממתינים מספר דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים