דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק סולת משופר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק סולת משופר

מרק סולת משופר

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מרק סמיך וטעים, מיוחד לימי החורף הקרים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
סולת
1  ראש
שום
1  זר
כוסברה
7  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.25  קורט
פלפל טחון
1  כפית
מלח
0.5  קורט
סוכר לבן
2  קוביות
שומן אווז (אפשר מעט שמן זית במקום שומן אווז)
1  קורט
טבסקו להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעמידים סיר על הכיריים, מוסיפים שבע כוסות מים (בערך 2 כוסות מים לאדם), מביאים לידי רתיחה, ומנמיכים את האש.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים ראש שום קצוץ דק, ומוסיפים למים עד להתרככות. לאחר מכן, מוסיפים כשבע כפיות מרק עוף, כפית כפית ותמיד לערבב. כשמוכן, מוסיפים את הסולת, גם כף-כף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים כל הזמן תוך כדי בישול, ומוסיפים את שומן האווז ו/או השמן. לסיום, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה דק ופלפל שחור.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים מהלהבה, וממשיכים לערבב בעדינות עד שתתקבל עיסה חלקה וקלה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להגשה בתוך קעריות מרק, אפשר גם עם טבסקו מעל. בתיאבון!
מרק סולת משופר

שלב 1 מתוך 5

מעמידים סיר על הכיריים, מוסיפים שבע כוסות מים (בערך 2 כוסות מים לאדם), מביאים לידי רתיחה, ומנמיכים את האש.

מרק סולת משופר

שלב 2 מתוך 5

קוצצים ראש שום קצוץ דק, ומוסיפים למים עד להתרככות. לאחר מכן, מוסיפים כשבע כפיות מרק עוף, כפית כפית ותמיד לערבב. כשמוכן, מוסיפים את הסולת, גם כף-כף.

מרק סולת משופר

שלב 3 מתוך 5

מערבבים כל הזמן תוך כדי בישול, ומוסיפים את שומן האווז ו/או השמן. לסיום, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה דק ופלפל שחור.

מרק סולת משופר

שלב 4 מתוך 5

מורידים מהלהבה, וממשיכים לערבב בעדינות עד שתתקבל עיסה חלקה וקלה.

מרק סולת משופר

שלב 5 מתוך 5

להגשה בתוך קעריות מרק, אפשר גם עם טבסקו מעל. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים