דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עגבניות וכרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עגבניות וכרובית

מרק עגבניות וכרובית

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שלומיתו
רוצים להפתיע עם מרק מקורי? תנסו את המתכון הזה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרישה רק החלק הלבן
1 
כרובית מפורקת לפרחים
100  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
2  כפות
קמח לבן
0.5  קילוגרם
עגבנייה מקולפות ומגורדות
1  ליטר
מים
2  כפות
מלח
3  כפות
שמן זית
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    מאדים את הכרישה בסיר עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכרובית, סוכר, מלח ואגוז מוסקט, מכסים ומבשלים כמה דקות. יוצקים מים עד לכיסוי, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה בערך 15-20 דקות. מוציאים כמה פרחי כרובית לקישוט. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את החמאה והקמח, עד לקבלת מרקם אחיד כמו בצק ומסמיכים בעזרתו את המרק.
  • שלב 3

    5 דקות
    ממשיכים לבשל כ-5 דקות ומגישים.
  • שלב 4

    0 דקות
    ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה, בכדי לקבל מרקם קטיפתי, ולקשט בפרחי הכרובית שהוצאנו. בתיאבון!
מרק עגבניות וכרובית

שלב 1 מתוך 4

מאדים את הכרישה בסיר עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכרובית, סוכר, מלח ואגוז מוסקט, מכסים ומבשלים כמה דקות. יוצקים מים עד לכיסוי, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה בערך 15-20 דקות. מוציאים כמה פרחי כרובית לקישוט. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.

מרק עגבניות וכרובית

שלב 2 מתוך 4

מערבבים בקערה את החמאה והקמח, עד לקבלת מרקם אחיד כמו בצק ומסמיכים בעזרתו את המרק.

מרק עגבניות וכרובית

שלב 3 מתוך 4

ממשיכים לבשל כ-5 דקות ומגישים.

מרק עגבניות וכרובית

שלב 4 מתוך 4

ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה, בכדי לקבל מרקם קטיפתי, ולקשט בפרחי הכרובית שהוצאנו. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים