המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר עמוק שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את שיני השום והתבלינים, מטגנים עוד כחצי דקה ומוסיפים את העדשים ו-5 כוסות מים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש (מקפים בעזרת מסננת במידה ונוצר קצף) ומבשלים כחצי שעה, עד שהעדשים מתפרקות ומתקבל מרק סמיך במרקם אחיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1