דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עדשים כתומות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
מרק ריחני של עדשים כתומות, טעים, משביע ובריא

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ
3  כפות
שמן זית
1  כוס
עדשים אדומות שטופות (רצוי עדשים שקופות)
1  כוס
עגבנייה מרוסקות, מקופסה
2  פרוסות
שורש סלרי שטוף וקלוף
1 
גזר שלם
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים עוף אמיתי - אסם
6  כוסות
מים
1  קורט
בהרט
1  קורט
כמון טחון
2  גרם
אגוז מוסקט טחון טחון, אם לא משתמשים בכמון
2  שיני
שום פרוסות
2  עלים
עירית קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מאדים קלות את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את העדשים, העגבניות, הסלרי, הגזר, ומתבלים במלח ובסוכר.
  • שלב 2

    45 דקות
    מוסיפים את מרק התיבול ואת המים ובוחשים. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה עד 45 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 3

    1 דקות
    בזמן הבישול מוסיפים קורט בהרט וקורט אגוז מוסקט או כמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון. בוחשים מדי פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים עם שום ועירית.
מרק עדשים כתומות

שלב 1 מתוך 4

מאדים קלות את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את העדשים, העגבניות, הסלרי, הגזר, ומתבלים במלח ובסוכר.

מרק עדשים כתומות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את מרק התיבול ואת המים ובוחשים. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה עד 45 דקות על אש נמוכה.

מרק עדשים כתומות

שלב 3 מתוך 4

בזמן הבישול מוסיפים קורט בהרט וקורט אגוז מוסקט או כמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון. בוחשים מדי פעם.

מרק עדשים כתומות

שלב 4 מתוך 4

מגישים עם שום ועירית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים