דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תפוחי אדמה וכרישה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תפוחי אדמה וכרישה

מרק תפוחי אדמה וכרישה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית בנבנישתי
מרק תפוחי אדמה וכרישה עם המון בצלי שאלוט מטוגנים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  גבעולים
כרישה פרוסים
3 
בצל קצוצים
1  כף
זרעי כוסברה טחונים
1  קילוגרם
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2  ליטר
ציר ירקות
3  שיני
שום קלופות, או יותר לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
10 
בצלי שאלוט פרוסים דק פרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את הכרישה, הבצל והסלרי כ- 20 דקות, עד שהם רכים אך לא משחימים.
  • שלב 2

    2 דקות
    מוסיפים את זרעי הכוסברה, מערבבים ומבשלים 2 דקות.
  • שלב 3

    2 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוסיפים את השום והציר (ניתן להמיר את ציר הירקות בציר מרק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומבשלים כ-30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את תכולת הסיר בכמה מחזורים לבלנדר וממחים למרק קרם חלק. מחזירים לסיר ומתבלים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים את יתרת השמן זית ומטגנים את השאלוט עד שהם צהובים ופריכים מעט.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את המרק לצלחות הגשה. מפזרים מעט שאלוט בכל מנה ומגישים חם.
מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 1 מתוך 7

מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את הכרישה, הבצל והסלרי כ- 20 דקות, עד שהם רכים אך לא משחימים.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את זרעי הכוסברה, מערבבים ומבשלים 2 דקות.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את השום והציר (ניתן להמיר את ציר הירקות בציר מרק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומבשלים כ-30 דקות.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 5 מתוך 7

מעבירים את תכולת הסיר בכמה מחזורים לבלנדר וממחים למרק קרם חלק. מחזירים לסיר ומתבלים.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 6 מתוך 7

מחממים את יתרת השמן זית ומטגנים את השאלוט עד שהם צהובים ופריכים מעט.

מרק תפוחי אדמה וכרישה

שלב 7 מתוך 7

מעבירים את המרק לצלחות הגשה. מפזרים מעט שאלוט בכל מנה ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • פליאו
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים