דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נשיקות מרנג בטעם קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נשיקות מרנג בטעם קפה

נשיקות מרנג בטעם קפה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
מרנגים קטנים וכיפיים. תמיד הפתעה מפנקת

רכיבים

מנות 50

המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלמון של ביצים בגודל L
1  קורט
מלח
0.5  כפית
מיץ לימון
1.5  כוסות
סוכר לבן
2  כפות
קורנפלור
2  כפות
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חלבונים וקורט מלח במהירות בינונית. וכשמתחיל להיווצר קצף, מגבירים את עוצמת ההקצפה לבינוני ו מוסיפים את מיץ הלימון. ממשיכים להקציף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם איטי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הקונפלור עם א. נס קפה, ובודקים שאין גושים. מוסיפים בזהירות לקערת העירבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהעיסה הומוגנית, מזלפים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאפות בחום של 130 מעלות למשך שעה וחצי.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר מכן, להמשך ייבוש וקרור איטי משאירים את הנשיקות בתנור.
נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 1 מתוך 6

מקציפים חלבונים וקורט מלח במהירות בינונית. וכשמתחיל להיווצר קצף, מגבירים את עוצמת ההקצפה לבינוני ו מוסיפים את מיץ הלימון. ממשיכים להקציף.

נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 2 מתוך 6

מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם איטי.

נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הקונפלור עם א. נס קפה, ובודקים שאין גושים. מוסיפים בזהירות לקערת העירבוב.

נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 4 מתוך 6

כשהעיסה הומוגנית, מזלפים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 5 מתוך 6

לאפות בחום של 130 מעלות למשך שעה וחצי.

נשיקות מרנג בטעם קפה

שלב 6 מתוך 6

לאחר מכן, להמשך ייבוש וקרור איטי משאירים את הנשיקות בתנור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נשיקות תפוחי אדמה אפויות

    נשיקות תפוחי אדמה אפויות

    80 דקות קל
  • מעדן נשיקות

    מעדן נשיקות

    15 דקות קל
  • נשיקות מרנג קפה

    נשיקות מרנג קפה

    310 דקות בינוני
  • מוס שוקולד עם נשיקות

    מוס שוקולד עם נשיקות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים