המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים את עלי האנדיב, שוטפים ומייבשים את הארוגולה.
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת זכוכית עם מכסה.
שמים את העלים בקערה גדולה, יוצקים פנימה את הרוטב, מערבבים את הסלט ומעבירים למסננת.
מסדרים את הארוגולה והאנדיב על צלחות הגשה בצורה נאה. מפזרים סביב את האגוזים ומסדרים סביב פרוסות גבינה.
מטפטפים סביב עוד מעט מהרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0