דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: חגית מור
השפית מיכל לוי-אלחלל מכינה בזריזות סלט מקורי וטעים עד מאוד.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
עלי רוקט
200  גרם
חזה אווז מעושן פרוס
0.25  כוס
חומץ בלסמי
1  כף
חרדל
1  זר
עירית קצוצה
2  כפיות
מלח ופלפל שחור
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    אם העלים אינם שטופים, שוטפים אותם ומייבשים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים צרור עירית עם עלי הסלט ומשאירים קצת לקישוט המנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים 4-5 דק', עד שהפרוסות נעשות פריכות והשומן נמס. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את הרוטב ואת חזה האווז לעלי הבייבי, מערבבים קלות ומגישים מיד. אם רוצים, אפשר לשמור חלק מהפרוסות ולפזרן סביב העלים ומעליהם בצורה יפה. *ניתן להמיר את עלי הבייבי בחצי קילו חסה צבעונית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

שלב 1 מתוך 4

אם העלים אינם שטופים, שוטפים אותם ומייבשים היטב.

סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

שלב 2 מתוך 4

מערבבים צרור עירית עם עלי הסלט ומשאירים קצת לקישוט המנה.

סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

שלב 3 מתוך 4

מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים 4-5 דק', עד שהפרוסות נעשות פריכות והשומן נמס. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ופלפל.

סלט חזה אווז מעושן על עלי בייבי ברוטב חם

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הרוטב ואת חזה האווז לעלי הבייבי, מערבבים קלות ומגישים מיד. אם רוצים, אפשר לשמור חלק מהפרוסות ולפזרן סביב העלים ומעליהם בצורה יפה. *ניתן להמיר את עלי הבייבי בחצי קילו חסה צבעונית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • סלטים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט עוף חם של אתי

    סלט עוף חם של אתי

    קל
  • סלט חצילים מהיר

    סלט חצילים מהיר

    25 דקות קל
  • סלט גזר ופטרוזיליה

    סלט גזר ופטרוזיליה

    15 דקות בינוני
  • סלט כרוב סיני במיונז - מתכון של אתי

    סלט כרוב סיני במיונז - מתכון של אתי

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים