המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים את עלי החסה החיצוניים, מפרקים את העלים הפנימיים ושוטפים אותם היטב יחד עם עלי הסלק או הרוקט.
מעמידים את העלים במסננת כשהגבעולים כלפי מטה לניקוז המים למשך חמש דקות. מכניסים את עלי החסה והסלק או הרוקט לשקית ניילון מחוררת ב-3-4 חורים ומשהים במקרר שעתיים-שלוש. ההשהיה במקרר מרעננת את העלים ומעניקה להם את הפריכות.קורעים את העלים ומסדרים בקערת זכוכית.
רוחצים ופורסים את הפלפל והאפרסמונים לפרוסות וטבעות, ומפזרים בין העלים.
לפני ההגשה שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת הנסגרת היטב, מנערים 1-2 דק', עד אשר השמן ומיץ הלימון נמהלים זה בזה. משהים 3-4 דק'.
מנערים שנית את הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים בעדינות, מפזרים את הבוטנים הקלויים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0