המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את העגבניות לחצי, את הפטריות לפרוסות ואת תפוחי העץ למקלות, שמים בקערה, חותכים את החסה לפסים, את אגוזי המלך בחתיכות ומגררים את הגבינה.
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת ושופכים למעלה. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0