המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחוררים את החצילים והפלפלים עם מזלג.
קולים בתנור במצב גריל עד שהקליפה מתקשה
מוציאים מהתנור ובעודם חמים קולפים את החצילים ואת הפלפלים.
מועכים את החצילים עם מזלג (או כלי אחר) ואת הפלפלים חותכים לרצועות ומוספים לחצילים המעוכים.
כותשים את שיני השום ומבליעים לתוך העיסה, מתבלים עם מלח ולימון, יוצקים שמן ומערבבים.
מכסים ומכניסים למקרר. לאחר שהסלט מתקרר משפרים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0