המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את בשר החצילים באמצעות גרזן עץ (מתכת יוצרת טעם לא נעים בחצילים קלויים).
מוסיפים את חמאת הבוטנים, המלח ומיץ הלימון. אם רוצים, מוסיפים גם שום (לא חובה).
מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0