דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קוביות חצילים אפויות עם עשבי תיבול רעננים וגבינה בולגרית שמעניקה מליחות ומרקם מצוין.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פנים של חציל
5  כפות
שמן זית
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית
1  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
1  כף
נענע קצוצה
0.5  כוס
צנוברים קלויים
0.25  כוס
רוטב לסלט וינגרט אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום גבוה של 190 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את החצילים לקוביות בגודל 1X1 ס"מ, מפזרים מעליהן כפית מלח ומניחים כ-5 דקות.
  • שלב 3

    15 דקות
    מעבירים את החצילים לתבנית תנור מרובעת ומברישים מעל בשמן זית. אופים כ-15 דקות, או עד שהחצילים מזהיבים לגמרי. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים או מפוררים את הגבינה. מערבבים יחד עם החצילים, צנוברים וגבינה ולבסוף מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והנענע הטריים. יוצקים את רוטב הויניגרט ומערבבים שוב קלות. מגישים מיד.
סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

שלב 1 מתוך 4

מחממים את התנור לחום גבוה של 190 מעלות.

סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

שלב 2 מתוך 4

חותכים את החצילים לקוביות בגודל 1X1 ס"מ, מפזרים מעליהן כפית מלח ומניחים כ-5 דקות.

סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

שלב 3 מתוך 4

מעבירים את החצילים לתבנית תנור מרובעת ומברישים מעל בשמן זית. אופים כ-15 דקות, או עד שהחצילים מזהיבים לגמרי. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.

סלט חצילים עם עשבי תיבול וגבינה בולגרית

שלב 4 מתוך 4

חותכים או מפוררים את הגבינה. מערבבים יחד עם החצילים, צנוברים וגבינה ולבסוף מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והנענע הטריים. יוצקים את רוטב הויניגרט ומערבבים שוב קלות. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים