המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את החצילים בתנור או על אש גלויה.
פותחים את החצילים לאורכם ובעזרת כף מוציאים את בשר החציל אל קערה. אם יש צורך קוצצים מעט.
מוסיפים שמן זית (אפשר יותר או פחות לפי הטעם) ומלח גס.
מקררים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0