המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה מערבבים כרוב, בצל ירוק, סלרי וענבים. אם לא מגישים מיד, מכסים בניילון נצמד ומקררים. לפני ההגשה, קולים את השקדים במחבת יבשה עד שמוזהבים.
בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, תרכיז תפוזים ודבש. חותכים את האגסים לרבעים, פורסים דק ומוסיפים לתערובת היוגורט. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הסלט. מקשטים בשקדים וג'ינגר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0