דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט שורשים בתיבול אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט שורשים בתיבול אסייתי

סלט שורשים בתיבול אסייתי

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצה ששון
סלט ססגוני, פריך ועז טעם שיכול להשתלב בכל ארוחה. החיבור בין מרכיבי הסלט (בעיקר הסלק הטרי) ובין הרוטב יוצר טעם ייחודי.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
תפוח עץ
2  גבעולים
בצל ירוק קצוץ
1  זר
כוסברה שטופים ונקיים
2  שיני
שום כתוש
1  כפית
ג'ינג'ר מגורר
8  כפות
רוטב לסלט וינגרט אסייתי
0.5  כוס
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הסלק ואת התפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ואת עלי הכוסברה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב, עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים עד שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים מעל את שבבי השקדים הקלויים ומגישים.
סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הסלק ואת התפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ואת עלי הכוסברה.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 2 מתוך 4

מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב, עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 3 מתוך 4

מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים עד שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים מעל את שבבי השקדים הקלויים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מתכונים לפסח
  • מתכונים לחגים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

    סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

    30 דקות בינוני
  • סלט של אושר – כרובית טרייה בסגנון אסייתי

    סלט של אושר – כרובית טרייה בסגנון אסייתי

    20 דקות קל
  • סלט כרוב, נבטים ושורשים צבעוני

    סלט כרוב, נבטים ושורשים צבעוני

    30 דקות קל
  • סלט כרוב לבן ברוטב אלף האיים

    סלט כרוב לבן ברוטב אלף האיים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות