דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט שורשים בתיבול אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט שורשים בתיבול אסייתי

סלט שורשים בתיבול אסייתי

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצה ששון
סלט ססגוני, פריך ועז טעם שיכול להשתלב בכל ארוחה. החיבור בין מרכיבי הסלט (בעיקר הסלק הטרי) ובין הרוטב יוצר טעם ייחודי.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0  לפי הטעם
סלק טריים ומקולפים
2 
תפוח עץ
2  גבעולים
בצל ירוק קצוץ
1  זר
כוסברה שטופים ונקיים
2  שיני
שום כתוש
1  כפית
ג'ינג'ר מגורר
8  כפות
רוטב לסלט וינגרט אסייתי
0.5  כוס
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הסלק ואת התפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ואת עלי הכוסברה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב, עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים עד שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים מעל את שבבי השקדים הקלויים ומגישים.
סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הסלק ואת התפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ואת עלי הכוסברה.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 2 מתוך 4

מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב, עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 3 מתוך 4

מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.

סלט שורשים בתיבול אסייתי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים עד שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים מעל את שבבי השקדים הקלויים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים