המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הכרובים לרצועות דקות, שמים בקערה, מפזרים את המלח, מערבבים היטב ויוצקים 5-6 כוסות מים רותחים. משרים לשעה.
מסננים וסוחטים היטב את הכרובים הקצוצים ושמים בקערה.
מוסיפים את הגזר, תפוחי העץ המגוררים, והבצל. מתבלים בשמן, מיץ לימון, יין, פלפל וסוכר. מערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד עטוף ברוטב.
מכסים ומשהים במקרר כ-3-4 שעות למיצוי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0