המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבצעים בכל עגבניה ארבעה-חמישה חתכים. את גבינת המוצרלה חותכים ל-2 ונועצים בחתכים.
מחממים תנור ל-200 מעלות, כשהתנור ממש חם - מכניסים את העגבניות עם הגבינה ל-5 דקות.
מגישים עם מלח, פלפל, שמן זית ורוזמרין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0