חותכים את העגבניות, זורים עליהן מעט מלח בכדי שיספגו את הנוזלים העודפים, ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
קולים את הלחם בטוסטר. ולאחר מכן, חותכים אותו לקוביות.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: יוצקים לקערה קטנה 2 כפות שמן זית, מיץ מחצי לימון, ומוסיפים את קוביות התיבול (מוציאים את קוביות התיבול מבעוד מועד על מנת שתתרככנה). מערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
לאחר מכן, שופכים לקערה גדולה את העגבניות, קוביות הלחם והרוטב.
שלב 5
0 דקות
מערבבים הכל, וזורים מעל הסלט מלח ופלפל שחור.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0