שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

תאריך פרסום: 6/8/2015
דרוג הגולשים:
סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

מצרכים

להכנת 4 מנות:

לתפוחים המקורמלים:
4 תפוחים קלופים ללא הליבה ופרוסים לשישיות
1 כוס רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם
קליפה מגוררת מתפוז אחד
3 כוסות מים
1 מקל וניל חצוי לאורכו או 1 כפית תמצית וניל

לסלט:
1 ראש חסה ערבית שטופה ומיובשת מופרדת לעלים קרועים לחצי
צרור רוקט שטוף ומיובש
3 כפות שקדים פרוסים קלויים
100 גרם גבינת קממבר/ גבינת עיזים חצי קשה מפוררת
שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מכינים תפוחים מקורמלים: שמים את כל החומרים של התפוחים המקורמלים בסיר ומביאים לרתיחה.
2. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות או עד שהתפוחים רכים ומקורמלים. מצננים.
3. מכינים את הסלט: מערבבים בקערה חסה, עלים, שקדים וגבינה.
4. מוסיפים שמן ולימון ומערבבים. מניחים מעל את התפוחים ומגישים.


צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים