המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה את עלי הבייבי ומפזרים את טבעות הבצל.
מערבבים את החומרים לרוטב, מלבד השומשום (או הפרג) עד שכל החומרים יתאחדו יחד ומפזרים על הסלט.
מוסיפים את השומשום (ניתן להמיר בפרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0