המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
להכנת החומוס הקריספי: מערבבים את החומוס עם 1/4 כוס שמן זית, מלח ולפל לפי הטעם, 1 כף פפריקה וכפית אבקת שום. מכניסים לצלייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך 25-30 דקות עד שזה נהיה קריספי.
חותכים את הקייל דק ושמים בקערה. עכשיו חשוב לעסות את הקייל כדי להוציא ממנו את המרירות אז שמים מעט שמן זית ומלח ומועכים את הקייל עד שהוא משנה את צבעו, בערך 2 דקות.
חולטים ברוקומיני במים רותחים, אפשר גם לוותר עליו אם לא רוצים.
להכנת הרוטב: טוחנים כף מיונז, 2 שיני שום, 1/2 כפית חרדל, 1/2 כוס שמן, 1/2 כוס פרמזן, מיץ מ-1/2 לימון, עד לקבלת מרקם חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט מים קרים ומערבבים.
להרכבת הסלט: מערבבים את הקייל, הפסטה המבושלת (אחרי קירור), החומוס הקריספי (אחרי קירור), ברוקומיני, צנוברים קלויים ומלא פרמזן עם הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0