שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סלט פסטה קר עם פסטו, צנוברים ומוצרלה

תאריך פרסום: 24/4/2013
דרוג הגולשים:
סלט פסטה קר עם פסטו, צנוברים ומוצרלה

מצרכים

ל-4 סועדים:

1 חבילה פסטה אסם צדפים
1/4 כוס שמן זית
1 חבילה רוטב פסטו לפסטה של פרפקטו - חפשו אותי במקפיא!
1 כף מיץ לימון
1 כפית חומץ יין לבן
1/2 חבילה עלי בייבי תרד או עלי בייבי רגילים (כ-200 גרם)
50 גרם צנוברים
1 חבילה ביבי מוצרלה
50 גרם גבינה כחולה
מלח

אופן ההכנה

1. במחבת מחממים שמן זית, וקולים את הצנוברים כדקה. מוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.

2. מורידים מהאש מוסיפים את כדורי המוצרלה. מצננים במקרר עד לשימוש.

3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.

4. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הגבינות, הצנוברים, הפסטו, מיץ הלימון, החומץ ועלי הבייבי/תרד. מגישים בטמפרטורת החדר.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ויי

    מיכל אילוז, 10/1/2013 11:16:55 PM

  • המתכון

    מתכון פצצה, 9/28/2013 4:13:36 PM

פרפקטו רטבים