המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.
שוטפים את השרי, חותכים אותן לחצאים ומוסיפים לתירס.
מערבבים ביחד בקערה קטנה את תוכן שקית התיבלונים, המלח, הכמון, שמן הזית ומיץ הלימון, ומוסיפים אותם לתירס ולשרי, מערבבים יחד.
חותכים את הנענע ומפזרים אותה על הסלט.
עדיף לקרר כשעה לפני ההגשה.בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0