שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו

סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו

תאריך פרסום: 4/9/2014
דרוג הגולשים:
סלט תפוחים, רימונים ואגוזי קשיו
שניים מסמלי החג, רימונים ותפוחים (טריים ומיובשים), מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה. רוטב חרדל ודבש לייט של אסם, המכיל רק 15 קלוריות לכף, גם מקצר ומפשט את ההכנה וגם חוסך את ייסורי המצפון הקלוריים.
זמן הכנה:

10 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

4

מצרכים

להכנת כ-4 מנות:
1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות
1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי
2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות
1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים
גרגרים מ-1/2 רימון
3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק
1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט אסם
100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים

אופן ההכנה

1. שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים.
2. לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.

צילום: דניאל לילה
סטייליניג: עמית פרבר

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים