דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט תפוחי אדמה גרמני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט תפוחי אדמה גרמני

סלט תפוחי אדמה גרמני

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: סימה טיטו
סלט תפוחי אדמה ללא מיונז, עם בצלים, מלפפון חמוץ עוקצני ופטרוזיליה רעננה קצוצה, מתאים לכל ארוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה
1 
בצל פרוס
1 
בצל סגול פרוס
2 
מלפפון חמוץ פרוסים
1  גבעול
בצל ירוק פרוס
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
4  כפות
שמן קנולה
4  כפות
חומץ
2  כפיות
חרדל
1  כפית
מלח גס
0.25  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם עד להתרככות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הבצל ואת המלפפונים ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או בצנצנת ויוצקים על תערובת תפוחי האדמה בעודם חמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקררים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שרה

צר לי אבל סלט תפוחי אדמה גרמני לא הולך ככה בכלל משום שיש לו כמה וכמה גרסאות כי בכל מחוז בגרמניה הסלט הוא אחר אבל ברוב המחוזות הוא ללא מיונז ולכן כדי להפוך את הסלט למשהו עם טעם הם מכינים מרק מאבקת מרק עם מים רותחים ומכניסים כמות של חצי כוס מרק רותח לסלט הזה ושופכים אותו על תפוחי האדמה המקולפים והחתוכים כשהם עוד חמים. . לזה הם מוסיפים חרדל טוב, קצת חומץ קצת מלח ופלפל שחור ועירית קצוצה, מלפפונים ירוק טרי חתוך לפרוסות דקות, צנוניות פרוסות לפרוסות דקות ובצל לבן או סגול. ואולי 2 כפות שמן. את כל זה הם מערבבים היטב אבל בעדינות שלא יתפרק מכסים ומכניסים לקרר במקרר.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט מנגו וכוסברה גאוני

    סלט מנגו וכוסברה גאוני

    10 דקות קל
  • סלט כרוב משגע

    סלט כרוב משגע

    90 דקות בינוני
  • סלט אטריות אורז אסייתי ברוטב חמאת בוטנים

    סלט אטריות אורז אסייתי ברוטב חמאת בוטנים

    10 דקות קל
  • טבולה- סלט קוסקוס קייצי

    טבולה- סלט קוסקוס קייצי

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים