דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט תפוחי אדמה וביצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט תפוחי אדמה וביצים

סלט תפוחי אדמה וביצים

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סוזי עמר
סלט קלאסי וטעים למרכז שולחן לארוחות חגיגיות חלביות או בשריות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה מבושלים
4 
ביצה קשות
1 
בצל גדול
1  כפית
סוכר לבן
0.25  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את הביצים בפומפייה בצד הגס ביותר, לתוך קערה גדולה.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במחבת עם מעט סוכר עד להשחמה. מסננים, שומרים מעט בצד ומעבירים את השאר לקערת הביצים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגרדים את תפוחי האדמה המקולפים לתוך קערת הביצים והבצל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתבלים במלח, פלפל שחור ובמעט שמן ומערבבים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעל את שארית הבצל המטוגן ששמרנו בצד ומגישים.
סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 1 מתוך 6

מקלפים את תפוחי האדמה.

סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 2 מתוך 6

מגרדים את הביצים בפומפייה בצד הגס ביותר, לתוך קערה גדולה.

סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 3 מתוך 6

קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במחבת עם מעט סוכר עד להשחמה. מסננים, שומרים מעט בצד ומעבירים את השאר לקערת הביצים.

סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 4 מתוך 6

מגרדים את תפוחי האדמה המקולפים לתוך קערת הביצים והבצל.

סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 5 מתוך 6

מתבלים במלח, פלפל שחור ובמעט שמן ומערבבים היטב.

סלט תפוחי אדמה וביצים

שלב 6 מתוך 6

מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעל את שארית הבצל המטוגן ששמרנו בצד ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים