דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: פאולין שובל
נתחי פילה סלמון צלויים ושחומים ברוטב נפלא עם ברוקולי ובטטה בטעמים אסייתים נפלאים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כף
שמן זית
1 
בטטה (גדולה, קלופה ופרוסה לפרוסות דקות)
1  ראש
ברוקולי
2.5  סנטימטר
ג'ינג'ר (שורש קלוף ומגורד)
2  שיני
שום כתושות
1  כפית
שמן שומשום
1  כף
רוטב טריאקי 290 מ"ל
0.75  כוס
חלב קוקוס
1 
לימון סחוט
1 
פלפל אדום חריף חתוך גס
4  נתחי
סלמון (150 גר' כל אחד)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    בתבנית, משומנת בשמן זית, מניחים את הבטטה בשכבה אחת.
  • שלב 2

    1 דקות
    מניחים מעל את פילה הסלמון.
  • שלב 3

    2 דקות
    מוסיפים את השום, הצ׳ילי, הג׳נג׳ר ואת פרחי הברוקולי.
  • שלב 4

    2 דקות
    יוצקים מעל את חלב הקוקוס, מיץ לימון, סויה ואת שמן השומשום.
  • שלב 5

    25 דקות
    מברישים את הדג ברוטב טריאקי ומכניסים לתנור, על חום של 170 מעלות למשך 20-25 דקות. מגישים חם.
סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

שלב 1 מתוך 5

בתבנית, משומנת בשמן זית, מניחים את הבטטה בשכבה אחת.

סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

שלב 2 מתוך 5

מניחים מעל את פילה הסלמון.

סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את השום, הצ׳ילי, הג׳נג׳ר ואת פרחי הברוקולי.

סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

שלב 4 מתוך 5

יוצקים מעל את חלב הקוקוס, מיץ לימון, סויה ואת שמן השומשום.

סלמון צלוי במרינדת טריאקי וחלב קוקוס

שלב 5 מתוך 5

מברישים את הדג ברוטב טריאקי ומכניסים לתנור, על חום של 170 מעלות למשך 20-25 דקות. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים