המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים את חבילת קמח השמרים לקערה גדולה.
מוסיפים מלח, סוכר ותמצית הווניל.
יוצקים 400 מ"ל מים ולשים היטב, אך לא יותר מדי.
מוסיפים את שאר המים ולשים שוב.
מכסים ומתפיחים עד הכפלת הבצק.
לשים להוצאת אוויר, ומתפיחים שוב.
בסיום התפיחה, לוקחים סיר גדול וממלאים אותו בשמן לטיגון עמוק.
מכינים כדורים בינוניים מהבצק, ושמים אותם בטיפה שמן.
יוצרים צורת טבעת ומיד שמים בשמן הרותח.
כאשר הטבעות מזהיבות ותפוחות, מוציאים למסננת.
לסיום מפזרים מעל אבקת סוכר לפי הטעם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0