דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' סופגניות ממרוקו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' סופגניות ממרוקו

ספינג' סופגניות ממרוקו

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עפרה גוזי
הסוד של הספינג' טמון בבצק רך מאוד, שמתחיל את דרכו כמעט נוזלי. התוצאה: סופגניות ספינג' קלילות ואווריריות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
60  גרם
שמרים יבשים
3.5  כוסות
מים פושרים (או עד 4 כוסות)
0.5  כפית
מלח
0.5  ליטר
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
דבש או אבקת סוכר, לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את חומרי הבצק לקערה ומערבבים. לשים בידיים לבצק בצק רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים לתפיחה במשך שעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את הבצק שוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ,עושים בו חור, יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים וסופגים את עודף השמן בנייר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים אבקת סוכר, או דבש לפי הטעם.
ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 1 מתוך 7

מעבירים את חומרי הבצק לקערה ומערבבים. לשים בידיים לבצק בצק רך.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 2 מתוך 7

מניחים לתפיחה במשך שעתיים.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 3 מתוך 7

לשים את הבצק שוב.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 4 מתוך 7

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 5 מתוך 7

טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ,עושים בו חור, יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 6 מתוך 7

מוציאים וסופגים את עודף השמן בנייר.

ספינג' סופגניות ממרוקו

שלב 7 מתוך 7

מפזרים אבקת סוכר, או דבש לפי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • הספינג' של מרים

    הספינג' של מרים

    180 דקות בינוני
  • ספינג' מרוקאי אסלי

    ספינג' מרוקאי אסלי

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים