דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' - סופגניות מרוקאיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' - סופגניות מרוקאיות

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
הגרסה המרוקאית לסופגנייה היא לא משהו שתרצו לפספס בחנוכה, אבל לא רק

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
2  כפות
שמרים יבשים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כפית
מלח
2  כפות
ברנדי / קוניאק
800  מיליליטר
מים
1.5  ליטר
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה גדולה את הקמח, ומערבבים לתוכו את השמרים היבשים, הסוכר והמלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים והברנדי, ולשים בתנועות צביטה פתוחות (מושכים את הבצק מהקרקעית ועוזבים), עד לקבלת בצק אחיד, אך נוזלי ודביק.
  • שלב 3

    60 דקות
    מכסים את הקערה בניילון ועליה מניחים מגבת. מתפיחים כשעה, עד להכפלת נפחו של הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרטיבים את היד היטב, ובתנועות הצביטה והפתיחה מוציאים את האוויר מן הבצק. מכסים שוב בשקית ניילון ובמגבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    חוזרים על תהליך הוצאת האוויר וההתפחה עוד פעמיים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר רחב.
  • שלב 7

    0 דקות
    היערכות לטיגון: ממלאים קערה במים ושמים אותה ואת קערת הבצק ליד הכיריים. דואגים שתהיה לכם גם כף עם חורים להוצאת הספינג', ומגש עם נייר סופג.
  • שלב 8

    0 דקות
    לוקחים בידיים רטובות חופן בצק בגדל של קלמנטינה בערך, מנקבים בו חור יפה עם האגודל ומניחים בסיר השמן.
  • שלב 9

    0 דקות
    כאשר הספינג' מזהיבים ומקבלים גוון חום בהיר, הופכים אותם בזהירות ומטגנים את הצד השני.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים את הספינג' המוכנים במגש עם הנייר הסופג. מגישים עם דבש וסוכר ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!
ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 1 מתוך 10

שמים בקערה גדולה את הקמח, ומערבבים לתוכו את השמרים היבשים, הסוכר והמלח.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים את המים והברנדי, ולשים בתנועות צביטה פתוחות (מושכים את הבצק מהקרקעית ועוזבים), עד לקבלת בצק אחיד, אך נוזלי ודביק.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 3 מתוך 10

מכסים את הקערה בניילון ועליה מניחים מגבת. מתפיחים כשעה, עד להכפלת נפחו של הבצק.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 4 מתוך 10

מרטיבים את היד היטב, ובתנועות הצביטה והפתיחה מוציאים את האוויר מן הבצק. מכסים שוב בשקית ניילון ובמגבת.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 5 מתוך 10

חוזרים על תהליך הוצאת האוויר וההתפחה עוד פעמיים.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 6 מתוך 10

מחממים את השמן בסיר רחב.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 7 מתוך 10

היערכות לטיגון: ממלאים קערה במים ושמים אותה ואת קערת הבצק ליד הכיריים. דואגים שתהיה לכם גם כף עם חורים להוצאת הספינג', ומגש עם נייר סופג.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 8 מתוך 10

לוקחים בידיים רטובות חופן בצק בגדל של קלמנטינה בערך, מנקבים בו חור יפה עם האגודל ומניחים בסיר השמן.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 9 מתוך 10

כאשר הספינג' מזהיבים ומקבלים גוון חום בהיר, הופכים אותם בזהירות ומטגנים את הצד השני.

ספינג' - סופגניות מרוקאיות

שלב 10 מתוך 10

מניחים את הספינג' המוכנים במגש עם הנייר הסופג. מגישים עם דבש וסוכר ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • הספינג' של מרים

    הספינג' של מרים

    180 דקות בינוני
  • ספינג' מרוקאי אסלי

    ספינג' מרוקאי אסלי

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים