דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עגבניות ירוקות מטוגנות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עגבניות ירוקות מטוגנות

עגבניות ירוקות מטוגנות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
"שניצל" עגבניות ירוקות טעים ומפתיע של גיל חובב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
עגבנייה גדולות
2 
ביצה
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
קמח תירס
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כפית
תימין (לא הכרחי אבל מוסיף המון)
1  כפית
צ'ילי גרוס (לא הכרחי)
1  כוס
שמן תירס או קנולה לטיגון עמוק
2  גביעים
יוגורט
2  שיני
שום מעוכות
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצים (איזה שיש)
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את העגבניות לרוחב, לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. את הגג והתחתית של העגבניות זורקים.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים את הביצים בצלחת מרק שטוחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הציפוי היטב בצלחת מרק שטוחה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק (בעומק 5 ס"מ). טובלים פרוסות עגבנייה בביצה ואחר כך בציפוי. אם רוצים ציפוי עבה במיוחד, טובלים כל פרוסה פעמיים לסירוגין (ביצה-ציפוי-ביצה-ציפוי).
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. השמן צריך להיות חם, אבל לא לוהט מדי, כי שמן חם מדי עלול לשרוף את הציפוי אך לא לבשל את העגבנייה מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב (שאותו מכינים על ידי ערבוב כל החומרים).
עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 1 מתוך 6

פורסים את העגבניות לרוחב, לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. את הגג והתחתית של העגבניות זורקים.

עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 2 מתוך 6

טורפים את הביצים בצלחת מרק שטוחה.

עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את חומרי הציפוי היטב בצלחת מרק שטוחה נוספת.

עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 4 מתוך 6

מחממים שמן לטיגון עמוק (בעומק 5 ס"מ). טובלים פרוסות עגבנייה בביצה ואחר כך בציפוי. אם רוצים ציפוי עבה במיוחד, טובלים כל פרוסה פעמיים לסירוגין (ביצה-ציפוי-ביצה-ציפוי).

עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 5 מתוך 6

מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. השמן צריך להיות חם, אבל לא לוהט מדי, כי שמן חם מדי עלול לשרוף את הציפוי אך לא לבשל את העגבנייה מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

עגבניות ירוקות מטוגנות

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב (שאותו מכינים על ידי ערבוב כל החומרים).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • סלט פסטה עם עגבניות מיובשות ובזליקום

    סלט פסטה עם עגבניות מיובשות ובזליקום

    20 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים