דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת בראוניז קלה ומטריפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת בראוניז קלה ומטריפה

עוגת בראוניז קלה ומטריפה

(2)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חנה אטיה
בראוניז עסיסיים, מעט דביקים עם תוספת אגוזים פריכים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
תמצית רום
1  חבילה
מרגרינה
1.5  כוסות
קמח לבן
1  כפית
אבקת אפייה
3.5  חבילות
שוקולד מריר
0.5  כוס
אגוזי מלך שלמים, לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים בסיר את השוקולד והמרגרינה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בקערה את הביצים עם הסוכר, ומערבבים עד שמתקבל נפח. לאחר מכן מכניסים את כל החומרים כולל השוקולד המומס.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית מרובעת ושופכים את כל התערובת, לאחר מכן שוברים את האגוזים גס ומפזרים מעל.
  • שלב 4

    40 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ-30 עד 40 דקות, תלוי בתנור. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה ואת אגוזי המל בפקאן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגת בראוניז קלה ומטריפה

שלב 1 מתוך 4

ממיסים בסיר את השוקולד והמרגרינה.

עוגת בראוניז קלה ומטריפה

שלב 2 מתוך 4

שמים בקערה את הביצים עם הסוכר, ומערבבים עד שמתקבל נפח. לאחר מכן מכניסים את כל החומרים כולל השוקולד המומס.

עוגת בראוניז קלה ומטריפה

שלב 3 מתוך 4

משמנים תבנית מרובעת ושופכים את כל התערובת, לאחר מכן שוברים את האגוזים גס ומפזרים מעל.

עוגת בראוניז קלה ומטריפה

שלב 4 מתוך 4

מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ-30 עד 40 דקות, תלוי בתנור. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה ואת אגוזי המל בפקאן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים