המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר לקצף יציב ומבריק.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים לתערובת אחידה.
מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה, בתנועות קיפול עד תערובת אחידה.
משמנים בחמאה תבנית מרובעת או עגולה ויוצקים את התערובת.
אופים בתנור מחומם במשך 50 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים עוד שעתיים בתנור מכובה וסגור.אפשר לצפות בשמנת ואוכמניות / תותים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0