דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
עוגת גבינה מושלמת וטעימה, עם ציפוי פסיפלורה יפהפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
עוגיות לוטוס טחונות לפירורים
100  גרם
חמאה מומסת
750  גרם
גבינה 9%
1  כוס
סוכר לבן
6 
ביצה
1 
גרידת לימון מלימון אחד
0.5  כוס
חלב
1  כפית
תמצית וניל
2  כפות
קמח לבן
2  כפות
קורנפלור
1  כוס
פסיפלורה
1  כף
אבקת סוכר
1  כפית
ג'לטין
2  כפות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפוררים את עוגיות הלוטוס לפרורים, ומעבירים את הפרורים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן ממיסים את החמאה. יוצקים את החמאה המומסת לקערה עם פרורי העוגיות, ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית עגולה , המרופדת בשכבת חמאה דקה בתחתיתה ודפנותיה. מהדקים בעזרת כף את התערובת לתחתית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את התבנית למקפיא, עד שמלית הגבינה תהה מוכנה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לטמפרטורה של כ-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה טורפים ידנית את הגבינה והסוכר, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לבלילת הגבינה את הביצים, גרידת הלימון, הווניל ויוצקים את החלב. טורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה את הקורנפלור והקמח וטורפים היטב, עד לקבלת מרקם חלק.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את תערובת הקמח לקערה עם בלילת הגבינה, וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית מעל לקלתית. מכניסים את התבנית לתנור האפייה החם, ואופים במשך כשעה וחצי.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים את מחית הפסיפלורה ואבקת הסוכר לקערה, ומערבבים עד שהסוכר נמס.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים 2 כפות מים לקערית קטנה. מפזרים את אבקת הג'לטין על המים וממתינים במשך כחצי דקה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מכניסים את הקערית עם הג'לטין למיקרו, ומחממים במשך כ- 10 שניות, עד לקבלת מרקם חלק.
  • שלב 13

    0 דקות
    יוצקים את נוזל הג'לטין למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב. יוצקים את בלילת הפסיפלורה על העוגה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מעבירים את העוגה למקרר למשך מספר שעות עד להתייצבות העוגה.
עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 1 מתוך 14

מפוררים את עוגיות הלוטוס לפרורים, ומעבירים את הפרורים לקערה.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 2 מתוך 14

בסיר קטן ממיסים את החמאה. יוצקים את החמאה המומסת לקערה עם פרורי העוגיות, ומערבבים היטב.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 3 מתוך 14

מעבירים את התערובת לתבנית עגולה , המרופדת בשכבת חמאה דקה בתחתיתה ודפנותיה. מהדקים בעזרת כף את התערובת לתחתית.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 4 מתוך 14

מעבירים את התבנית למקפיא, עד שמלית הגבינה תהה מוכנה.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 5 מתוך 14

מחממים תנור לטמפרטורה של כ-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 6 מתוך 14

בקערה טורפים ידנית את הגבינה והסוכר, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לבלילת הגבינה את הביצים, גרידת הלימון, הווניל ויוצקים את החלב. טורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 7 מתוך 14

יוצקים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה את הקורנפלור והקמח וטורפים היטב, עד לקבלת מרקם חלק.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 8 מתוך 14

יוצקים את תערובת הקמח לקערה עם בלילת הגבינה, וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 9 מתוך 14

יוצקים את התערובת לתבנית מעל לקלתית. מכניסים את התבנית לתנור האפייה החם, ואופים במשך כשעה וחצי.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 10 מתוך 14

מוסיפים את מחית הפסיפלורה ואבקת הסוכר לקערה, ומערבבים עד שהסוכר נמס.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 11 מתוך 14

יוצקים 2 כפות מים לקערית קטנה. מפזרים את אבקת הג'לטין על המים וממתינים במשך כחצי דקה.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 12 מתוך 14

מכניסים את הקערית עם הג'לטין למיקרו, ומחממים במשך כ- 10 שניות, עד לקבלת מרקם חלק.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 13 מתוך 14

יוצקים את נוזל הג'לטין למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב. יוצקים את בלילת הפסיפלורה על העוגה.

עוגת גבינה עם ציפוי פסיפלורה

שלב 14 מתוך 14

מעבירים את העוגה למקרר למשך מספר שעות עד להתייצבות העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים