דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת דבש עם תמרים ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת דבש עם תמרים ואגוזים

עוגת דבש עם תמרים ואגוזים

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תמי
לא רק בראש השנה אפשר להנות מעוגה עסיסית המשלבת דבש עם תמרים ואגוזים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
ביצה מופרדות לחלבונים וחלמונים
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
דבש
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כף
תמצית וניל
250  גרם
תמר מעוכים (חצי חבילה)
1 
תפוח עץ מקולף ומגורד
50  גרם
אגוזים קצוצים גס
2.25  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים את חלבוני הביצה לקצף יציב, מעבירים את הקצף לקערה נפרדת, וממשיכים לשלב הבא. אין צורך לנקות את קערת המיקסר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים לקערת המיקסר את חלמוני הביצה (הצהובים), הסוכר, הדבש, השמן ותמצית הווניל ומקציפים יחד לתערובת אוורירית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים את וו ההקצפה של המיקסר ומרכיבים במקומו את וו הגיטרה. מוסיפים לקערת המיקסר את התמרים המעוכים, תפוח העץ המגורד, הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את האגוזים ואת קצף החלבונים לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות עם לקקן סיליקון את הקצף לתוך התערובת עד לקבלת מסה אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לתוך תבנית משומנת היטב בתרסיס שמן ואופים 50 דקות עד שהתערובת יציבה אך רכה וספוגית למגע.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר ומוציאים את העוגה מהתבנית. ניתן לבזוק אבקת סוכר למראה מרשים וחגיגי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים