דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
עוגת שמרים, בשכבות במילוי אגוזים, ריבת משמש וקרם שוקולד מבריק מעל - טירוף!

רכיבים

מנות 14

המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח לבן
20  גרם
שמרים יבשים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כף
סוכר לבן וניל
3  כפות
שמנת חמוצה
1 
ביצה
1  טיפה
מלח
300  גרם
שקדים טחונים
300  גרם
סוכר לבן
1  כוס
ריבת משמש
200  גרם
שוקולד מריר
2  כפות
קקאו
0.5  כוס
מים
0.5  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את השמרים עם מעט מהסוכר. את כל שאר חומרי הבצק לשים בקערה, מוסיפים את השמרים, ולשים עד לקבלת בצק חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים ל-3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה שיתאים לתבנית, משטחים עלה אחד בתבנית משומנת בעזרת המערוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים ריבה (אם היא קשה לחמם כמה שניות במיקרו) על העלה, מערבבים את האגוזים והסוכר, ומפזרים חצי מהכמות על הריבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את העלה השני, ומניחים בעזרת מערוך על האגוזים, ושוב מורחים ריבה ומפזרים את החצי הנותר של האגוזים.
  • שלב 5

    30 דקות
    מרדדים את העלה השלישי ומניחים מעל, מכניסים לתנור, ואופים בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבה, מוציאים ומקררים.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממיסים את הסוכר במים בסיר קטן על להבה נמוכה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את השוקולד וממיסים תוך כדי בחישה, מוסיפים את הקקאו, ובוחשים עד שהקרם מסמיך. שופכים או מורחים על העוגה האפויה. בתיאבון!
עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את השמרים עם מעט מהסוכר. את כל שאר חומרי הבצק לשים בקערה, מוסיפים את השמרים, ולשים עד לקבלת בצק חלק.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 2 מתוך 7

מחלקים ל-3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה שיתאים לתבנית, משטחים עלה אחד בתבנית משומנת בעזרת המערוך.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 3 מתוך 7

מורחים ריבה (אם היא קשה לחמם כמה שניות במיקרו) על העלה, מערבבים את האגוזים והסוכר, ומפזרים חצי מהכמות על הריבה.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 4 מתוך 7

מרדדים את העלה השני, ומניחים בעזרת מערוך על האגוזים, ושוב מורחים ריבה ומפזרים את החצי הנותר של האגוזים.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 5 מתוך 7

מרדדים את העלה השלישי ומניחים מעל, מכניסים לתנור, ואופים בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבה, מוציאים ומקררים.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 6 מתוך 7

ממיסים את הסוכר במים בסיר קטן על להבה נמוכה.

עוגת ז'רבו - מתכון של שרה בר

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את השוקולד וממיסים תוך כדי בחישה, מוסיפים את הקקאו, ובוחשים עד שהקרם מסמיך. שופכים או מורחים על העוגה האפויה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה ב- 5 דקות

    עוגת גבינה ב- 5 דקות

    60 דקות קל
  • עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    עוגת שוקולד שילדים אוהבים

    120 דקות בינוני
  • עוגת גבינה לימונית הפוכה

    עוגת גבינה לימונית הפוכה

    30 דקות בינוני
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים