-
שלב 1
5 דקות
להכנת הבסיס - בבלנדר או מעבד מזון גורסים את 16 עוגיות האוראו עד לקבלת מרקם חולי.
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
-
שלב 3
30 דקות
שמים שקף בצידי התבנית, משטחים את העוגיות ומעבירים למקפיא להתייצבות של כ-30 דקות.
-
שלב 4
5 דקות
להכנת המוס אוראו - גורסים את 6 עוגיות האוראו ומניחים בצד.
-
שלב 5
0 דקות
מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
-
שלב 6
0 דקות
שוברים את השוקולד הלבן בקערה גדולה.
-
שלב 7
0 דקות
מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 200 מ"ל ו-200 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
-
שלב 8
0 דקות
שופכים על השוקולד הלבן, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
-
שלב 9
0 דקות
ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
-
שלב 10
0 דקות
את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
-
שלב 11
0 דקות
לאחר שהגנאש שוקולד לבן התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת ועוגיות האוראו.
-
שלב 12
0 דקות
מוציאים את התבנית, משטחים את המוס אוראו ומעבירים למקפיא לכשעה עד להתייצבות.
-
שלב 13
15 דקות
להכנת מוס השוקולד - חוזרים על אותן הפעולות כמו במוס האוראו.
-
שלב 14
0 דקות
מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
-
שלב 15
0 דקות
שוברים את השוקולד בקערה גדולה.
-
שלב 16
0 דקות
מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 125 מ"ל ו-125 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
-
שלב 17
0 דקות
שופכים על השוקולד המריר, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
-
שלב 18
0 דקות
ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
-
שלב 19
0 דקות
את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
-
שלב 20
0 דקות
לאחר שהגנאש שוקולד מריר התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת.
-
שלב 21
0 דקות
מוציאים את התבנית מהמקפיא, משטחים את המוס מעל מוס האוראו ומעבירים למקפיא ללילה.
-
שלב 22
5 דקות
להכנת הציפוי - במיקסר עם מקצף מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
-
שלב 23
0 דקות
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
-
שלב 24
0 דקות
מוציאים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את הקצפת מעל.
-
שלב 25
0 דקות
מעטרים עם אבקת קקאו מעל.
כתוב ביקורת