דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס גלידה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס גלידה

עוגת מוס גלידה

(1)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נילי שרלו
קל ומפתה: עוגה עם תחתית קראנצ'ית של שוקולד וקורנפלקס, ומעל מוס ענן אוורירי שקופא לגלידת שוקולד מושחתת במיוחד

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
ממרח אגוזי לוז
0.5  שקית
דגני בוקר
200  גרם
שוקולד מריר
0.25  כוס
סוכר לבן
3 
חלמון
1  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקורנפלקס עם הנוטלה, משטחים על תבנית, ומכניסים להקפאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים 3 חלמונים עם הסוכר, ומוסיפים את השוקולד המריר (מומס), מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים בקערה נפרדת את השמנת המתוקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים קצפת בהדרגה לתערובת השוקולד, ומערבבים בתנועות קיפול, עד לקבלת מרקם אחיד כמו מוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את התערובת על בסיס הקורנפלקס הקפוא, מיישרים לשכבה אחידה ומעבירים להקפאה. בתיאבון!
עוגת מוס גלידה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את הקורנפלקס עם הנוטלה, משטחים על תבנית, ומכניסים להקפאה.

עוגת מוס גלידה

שלב 2 מתוך 5

מקציפים 3 חלמונים עם הסוכר, ומוסיפים את השוקולד המריר (מומס), מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת מוס גלידה

שלב 3 מתוך 5

מקציפים בקערה נפרדת את השמנת המתוקה.

עוגת מוס גלידה

שלב 4 מתוך 5

מעבירים קצפת בהדרגה לתערובת השוקולד, ומערבבים בתנועות קיפול, עד לקבלת מרקם אחיד כמו מוס.

עוגת מוס גלידה

שלב 5 מתוך 5

מעבירים את התערובת על בסיס הקורנפלקס הקפוא, מיישרים לשכבה אחידה ומעבירים להקפאה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים