דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס מרנג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס מרנג

עוגת מוס מרנג

(0)
240 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יהודית
עוגה תלת-שכבתית יפה, מרשימה וממש טעימה, לאירוע או יום הולדת של מישהו שאתם אוהבים במיוחד

רכיבים

מנות 112

המתכון הזה נוצר עבור 112 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
ביצה
200  גרם
שוקולד מריר
200  גרם
מרגרינה
1.75  כוסות
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
אגוזי מלך
0  לפי הטעם
סירופ שוקולד
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים 4 ביצים ומפרידים אותן. את החלבונים מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד שנוצר קצף קשה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבנית פיירקס מלבנית ומשמנים היטב.
  • שלב 3

    60 דקות
    אופים את הקצף בחום של 125 מעלות למשך 60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משאירים בתנור עד שיתקרר, נוצר קצף קשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לוקחים את השוקולד + המרגרינה וממיסים על אש קטנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    יש להפריד 3 ביצים נוספות ושוב להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. את 3 החלמונים לשפוך לתערובת השוקולד שהתקררה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את קצף הביצים לתערובת השוקולד, מערבבים לאט לאט.
  • שלב 8

    120 דקות
    את התערובת יוצקים מעל המרנג ומכניסים למקרר כ- 120 דקות
  • שלב 9

    0 דקות
    לאחר מכן יש להקציף את השמנת המתוקה+2 כפיות סוכר ולשפוך על תערובת המוס.
  • שלב 10

    0 דקות
    ניתן לקשט כיד הדמיון: אגוזים, סירופ שוקולד וכו'.
עוגת מוס מרנג

שלב 1 מתוך 10

לוקחים 4 ביצים ומפרידים אותן. את החלבונים מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד שנוצר קצף קשה.

עוגת מוס מרנג

שלב 2 מתוך 10

מרפדים תבנית פיירקס מלבנית ומשמנים היטב.

עוגת מוס מרנג

שלב 3 מתוך 10

אופים את הקצף בחום של 125 מעלות למשך 60 דקות.

עוגת מוס מרנג

שלב 4 מתוך 10

משאירים בתנור עד שיתקרר, נוצר קצף קשה.

עוגת מוס מרנג

שלב 5 מתוך 10

לוקחים את השוקולד + המרגרינה וממיסים על אש קטנה.

עוגת מוס מרנג

שלב 6 מתוך 10

יש להפריד 3 ביצים נוספות ושוב להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. את 3 החלמונים לשפוך לתערובת השוקולד שהתקררה.

עוגת מוס מרנג

שלב 7 מתוך 10

מעבירים את קצף הביצים לתערובת השוקולד, מערבבים לאט לאט.

עוגת מוס מרנג

שלב 8 מתוך 10

את התערובת יוצקים מעל המרנג ומכניסים למקרר כ- 120 דקות

עוגת מוס מרנג

שלב 9 מתוך 10

לאחר מכן יש להקציף את השמנת המתוקה+2 כפיות סוכר ולשפוך על תערובת המוס.

עוגת מוס מרנג

שלב 10 מתוך 10

ניתן לקשט כיד הדמיון: אגוזים, סירופ שוקולד וכו'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים