-
שלב 1
0 דקות
לוקחים 4 ביצים ומפרידים אותן. את החלבונים מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד שנוצר קצף קשה.
-
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבנית פיירקס מלבנית ומשמנים היטב.
-
שלב 3
60 דקות
אופים את הקצף בחום של 125 מעלות למשך 60 דקות.
-
שלב 4
0 דקות
משאירים בתנור עד שיתקרר, נוצר קצף קשה.
-
שלב 5
0 דקות
לוקחים את השוקולד + המרגרינה וממיסים על אש קטנה.
-
שלב 6
0 דקות
יש להפריד 3 ביצים נוספות ושוב להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. את 3 החלמונים לשפוך לתערובת השוקולד שהתקררה.
-
שלב 7
0 דקות
מעבירים את קצף הביצים לתערובת השוקולד, מערבבים לאט לאט.
-
שלב 8
120 דקות
את התערובת יוצקים מעל המרנג ומכניסים למקרר כ- 120 דקות
-
שלב 9
0 דקות
לאחר מכן יש להקציף את השמנת המתוקה+2 כפיות סוכר ולשפוך על תערובת המוס.
-
שלב 10
0 דקות
ניתן לקשט כיד הדמיון: אגוזים, סירופ שוקולד וכו'.
כתוב ביקורת