דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת תפוזים של מימי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת תפוזים של מימי

עוגת סולת תפוזים של מימי

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
עוגת סולת בחושה, ספוגה בסירופ לימוני. עשירה בטעמים וניחוחות חורף מופלאים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה
1  כוס
שמן קנולה
1.5  כוסות
מיץ תפוזים סחוט טרי
1  כוס
ריבת משמש
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קמח לבן
1.5  כוסות
סולת
2  שקיות
אבקת אפייה
2  כוסות
סוכר לבן
2  כוסות
מים
0.5 
לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערת המערבל את הביצים, שמן, מיץ תפוזים וריבה. מערבלים 2 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים 4 דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מעבירים לסיר את חומרי הסירופ, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, תוך ערבוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהעוגה חמה חותכים לצורות של ריבועים או מעויינים, יוצקים את הסירופ בין החיתוכים לאט-לאט, ככה יספג הסירופ טוב. נועצים בכל חתיכה שקד.
עוגת סולת תפוזים של מימי

שלב 1 מתוך 5

מניחים בקערת המערבל את הביצים, שמן, מיץ תפוזים וריבה. מערבלים 2 דקות.

עוגת סולת תפוזים של מימי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים 4 דקות נוספות.

עוגת סולת תפוזים של מימי

שלב 3 מתוך 5

יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות.

עוגת סולת תפוזים של מימי

שלב 4 מתוך 5

בינתיים מעבירים לסיר את חומרי הסירופ, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, תוך ערבוב.

עוגת סולת תפוזים של מימי

שלב 5 מתוך 5

כשהעוגה חמה חותכים לצורות של ריבועים או מעויינים, יוצקים את הסירופ בין החיתוכים לאט-לאט, ככה יספג הסירופ טוב. נועצים בכל חתיכה שקד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים