המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה: קוקוס, סוכר, אבקת אפייה וקמח.
להוסיף את הנוזלים ואת הביצים ולערבב היטב עד למיזוג החומרים.
ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
להכין סירופ מכוס מיץ תפוזים או מים מהול ב- 2\1 כוס מייפל או סוכר (מומלץ מייפל).
כאשר צבע העוגה זהוב חום, להוציא את העוגה ולחורר אותה בקיסם.
לצקת מיד, כשהעוגה חמה, את הסירופ שהכנו.
לקרר בטמפרטורת החדר.
לפזר קוקוס ולקשט בסירופ מייפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0