דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד

עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מהמרכיבים הכי פשוטים יוצאת העוגה הכי טעימה, עוגת שכבות נהדרת בציפוי שוקלד. שיהיה חג שמח :)

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
חלמון
200  גרם
סוכר לבן
2  כפות
סוכר לבן נוספות
150  גרם
קוקוס טחון
1  כוס
שמנת מתוקה
150  מיליליטר
שמנת מתוקה בנוסף
150  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבסיס: להקציף חלבונים ו-200 גרם סוכר עד קבלת קצף מבריק וקשה. להוסיף בבחישה ובעדינות את הקוקוס. להניח את התערובת בתבנית משומנת מס' 26. לאפות בחום 170 מעלות, עד שהעוגה מוזהבת ונפרדת בקלות מדפנות התבנית. לצנן לחלוטין.
  • שלב 2

    0 דקות
    שכבת הקרם: להקציף גביע שמנת עם 2 כפות סוכר. למרוח על הבסיס ולקרר במקרר כשעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שכבת הגנאש: להרתיח 150 מ"ל שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד. לערבב לבלילה אחידה ולשפוך על שכבת הקרם.
עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד

שלב 1 מתוך 3

הכנת הבסיס: להקציף חלבונים ו-200 גרם סוכר עד קבלת קצף מבריק וקשה. להוסיף בבחישה ובעדינות את הקוקוס. להניח את התערובת בתבנית משומנת מס' 26. לאפות בחום 170 מעלות, עד שהעוגה מוזהבת ונפרדת בקלות מדפנות התבנית. לצנן לחלוטין.

עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד

שלב 2 מתוך 3

שכבת הקרם: להקציף גביע שמנת עם 2 כפות סוכר. למרוח על הבסיס ולקרר במקרר כשעתיים.

עוגת קוקוס, קצפת ושוקולד

שלב 3 מתוך 3

שכבת הגנאש: להרתיח 150 מ"ל שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד. לערבב לבלילה אחידה ולשפוך על שכבת הקרם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים