דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת רק! שוקולד לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת רק! שוקולד לפסח

עוגת רק! שוקולד לפסח

(0)
300 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורית ניידיץ
עוגת שוקולד עם מעט מאוד מרכיבים, כשהעיקרי שבהם הוא שוקולד, המון שוקולד, ללא קמח

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר
6 
ביצה מופרדות לחלמונים וחלבונים
1  כוס
סוכר לבן
200  גרם
חמאה רכה
100  גרם
שוקולד חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

300 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד המריר על אמבט אדים (קערה מעל סיר עם מים רותחים - בן מארי).
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים יחד עם רבע כוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים את החמאה הרכה עם שלושת רבעי כוס הסוכר שנותרה (רצוי במיקסר, אבל אפשר גם ידנית). מוסיפים את החלמונים בהדרגה (אחד אחד), ולבסוף מאחדים עם השוקולד המומס לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים בעדינות את החלבונים המוקצפים עם תערובת החמאה והשוקולד עד לקבלת קרם אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ ומניחים בה את מחצית הקרם.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות, ומצננים.
  • שלב 7

    240 דקות
    שופכים את מחצית הקרם שנותרה על העוגה, ומצננים 240 דקות לפחות במקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגרדים שוקולד חלב מעל העוגה ומגישים.
עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 1 מתוך 8

ממיסים את השוקולד המריר על אמבט אדים (קערה מעל סיר עם מים רותחים - בן מארי).

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 2 מתוך 8

מקציפים את החלבונים יחד עם רבע כוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 3 מתוך 8

בקערה נפרדת מערבבים את החמאה הרכה עם שלושת רבעי כוס הסוכר שנותרה (רצוי במיקסר, אבל אפשר גם ידנית). מוסיפים את החלמונים בהדרגה (אחד אחד), ולבסוף מאחדים עם השוקולד המומס לתערובת אחידה.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 4 מתוך 8

מקפלים בעדינות את החלבונים המוקצפים עם תערובת החמאה והשוקולד עד לקבלת קרם אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 5 מתוך 8

משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ ומניחים בה את מחצית הקרם.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 6 מתוך 8

אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות, ומצננים.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 7 מתוך 8

שופכים את מחצית הקרם שנותרה על העוגה, ומצננים 240 דקות לפחות במקרר.

עוגת רק! שוקולד לפסח

שלב 8 מתוך 8

מגרדים שוקולד חלב מעל העוגה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים