המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אש נמוכה.
מקציפים את החלבונים ו-1/3 כוס סוכר, עד תערובת אחידה ובהירה.
בקערה נפרדת מקציפים מחמאה, חלמונים ו-1/3 כוס סוכר, עד שמתקבל קצף חזק ויציב.
מוסיפים את השוקולד המומס לעיסת החלמונים וממשיכים להקציף כדקה.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים פנימה את האגוזים.
מקפלים פנימה את הקצף בזהירות.
יוצקים מחצית מהכמות לתבנית עגולה מס 22 משומנת.
אופים בחום בינוני במשך כ-20-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח.
כשהעוגה אפויה יוצקים את מחצית התערובת הנותרת מעל, ומיישרים לציפוי אחיד.
מצננים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0